Co myślicie o porwaniach przez UFO, jest wiele opisanych przypadków
Przypadek Anny Tyrki
Jak pamięta wszystko zaczęło się w dzieciństwie. Wtedy to, ktoś z rodziny krzyknął, że nad zbożem unosi się świetlista kula. Ona jako mała dziewczynka też była świadkiem tego zdarzenia. Potem widziała niezwykłą postać mężczyzny, gdy chowała się w zbożu. Pamięta sytuację, gdy wiszący nad nią obiekt dosłownie wyssał ją do góry. Tych epizodów było bardzo dużo. Gdy dorosła, wydarzenia te zatarły się w jej świadomości. W latach 90-tych doświadczenia tego typu jednak wróciły.To co pamięta na jawie, to tylko część niezwykłej kosmicznej odysei jaka zapisała się w jej pamięci. W czasie kilkugodzinnej regresji hipnotycznej przeprowadzonej z jej udziałem we Wrocławiu przez hipnoterapeutę Andrzeja Kaczorowskiego wyszły na jaw przejmujące i bardzo osobiste szczegóły jej przeżyć, spotkania z jakimiś realnymi obcymi istotami
Tych przypadków jest opisanych wiele, nikt z uprowadzonych nie pamieta z nich zbyt dużo, a może kogoś z was porwali obcy?
Użytkownik forum
Alienn i Allenisko czają się by was porwać
A poważnie sam nie wiem???
Nostradamus napisał:
A poważnie sam nie wiem???
Nostradamus !!! nie wie ???
Chyba, że to jest ten właśnie zawiły język jakim ponoć pisał, tylko kogo on może się teraz bać ??? (Moherowych beretów ???)
Allenisko napisał:
... Nostradamus !!! nie wie ???
...
Fakt, pierwszy post Nostradamusa
Nostradamus napisał:
witam i przewiduję, że będzie nalot kosmitów i narazie bo już późno, jutro coś przepowiem
i do tej pory nic
Użytkownik forum
Allenisko napisał:
Nostradamus napisał:
A poważnie sam nie wiem???Nostradamus !!! nie wie ???
Chyba, że to jest ten właśnie zawiły język jakim ponoćpisał, tylko kogo on może się teraz bać ??? (Moherowych beretów ???)
Jak tu się nie bać, kiedy:
"Po wielkiej biedzie, jaka spotka ludzkość,
nadejdzie jeszcze większa,
Kiedy wielki cykl stuleci odnowi się,
Spadną krew, mleko, głód, wojna i choroby,
Na niebie widziany będzie ogień ciągnący
za sobą iskrzący się ogon"
Użytkownik forum
Gdzieś czytalem o farmerze amerykański co został porwany przez ufoli i podstawili mu jakąś kosmitke i on uprawiał z nia seks.Jak myślicie czy takie relacje są prawdziwe czy zmyślone?
Ciekawe jest to,że faceci bzykają zawsze jakąś seksowną kosmitkę, a kobiety z reguły gwałcone są przez kosmiczne potworki. I to jest sprawiedliwe??
porwania to tylko na filmach